Tuturu tututu kissing you baby Tuturu tututu loving you baby. 내일은 따스한 햇살 속에 I know they are protecting. Don't write just "I love this song." naeireun ttaseuhan haessal soge Yg penting apapun yg terjadi pada snsd aku tdk akan terima! Orang korea juga udh pada tau beritanya. 내 입술은 사근사근 그대 이름 부르죠, 그대와 발을 맞추며 걷고 Cherrybelle - dilemma vs ken hirai - kimi no suki na toko. 고마워 사랑해 행복만 줄게요 Sengak, plagiat pula. Jgn sampai berita ini membesar hingga sampai2 inndonesia perang melawan korea, jgn pernah, kasihan korea selatan, mereka sdg berperang melawan korea utara. Hampir seluruh orang di dunia tau girls generation. Berikut cuplikan syair nyanyian / teks lagunya "Sageunsageun geudae ireum booreujyo Geudaewa bareul matchoomyuh guhdgo, nuheh doo soneul japgo, / dal gom han saranghae giboon chohan hanmadi Doo doo roo~ doo doo … 너는 내 옆에 누워 Ga usah ngomong snsd operasi plastik atau apa lah. Bài hát kissing you do ca sĩ Snsd thuộc thể loại Nhac Han. SNSD - Kissing You ( English Translation ) I feel happy with your joking kiss Even if you have a cute & innocent expression Without knowing like a lady my lips are calling your name We walk while matching our feets, holding our hands I want to lean on your shoulder and tell you. I love girls generation. neomaneul saranghae haneulmankeum (CC Lyrics). Kok kasar gt? 귀엽게 새침한 표정 지어도 gwiyeopge saechimhan pyojeong jieodo Sorry, I come from indonesia who lived in usa from 1998, and I want to ask to all of you. 내일은 따스한 햇살 속에 What everrr! Kissing you oh my love Biasalah ada pro dan kontra. Sebernanya sekarang snsd di hina oleh anti fan snsd dan paling buruk nya membuat jessica menangis aq jd marah gara2 anti fan snsd bisa membuat taeyeon dan snsd panic sampek mrk ya melempar glowstick saat mrk manggung kan sakit kan hiii! Posted on August 6, 2010 in Lyrics. Krn lagu snsd kissing you adalah lg yg membuat aku maju untuk mencapai cinta ku sama seseorang yg aku sukai. neomane sojunghan yeoja chingul yaksokae, neoneun nae yeope itgo naye du nune itgo SoundCloud. Yang lagunya mirip kan juga cuma bff! Klian tuch mski pun kmbli smprna 9 orng tetep aja klian gx akn ada istimewa'y d mtku.! It's indonesian isn't it? Paling mending juga anisa. Cheli bel yeon-in, wae cheli bel eseo mam-e haeya anh-a* eul mandeuneun dong-an geudeul-i jinjjalo jung-yo haji anhseubnida daelo jabusim-eul iyu lo geudeul-eun girlband bunjangja, . Ngga perlu berkelit lagi kalo mrka ga tau snsd. jangnanseureon neowi kiseue gibuni joha, kwieobge saechimhan pyojeong jieodo, eoneu saenga naneun soknyeocheoreom, nae ibsuleun sageunsageun geudae ireum bureujyo. /lyrics/s/snsd/kissing_you.html. But, this is an international site. […] Chocolate Love Tell Me Your Wish (Genie) Way to Go! I love only you as much as heaven Sweet happy of love Doo doo roo~ doo doo doo Kissing you baby Doo doo roo~ doo doo doo Loving you baby [Seohyun] Jangnan seuruhn nuheh kiseueh gibooni choa [Yoona] Giyuhbge saechimhan pyojuhng jiuhdo [Taeyeon] Uhneu saenga naneun soongnyuh chorom nae ibsooreun [Taeyeon] Sageunsageun geudae ireum booreujyo [All] Geudaewa bareul matchoomyuh guhdgo, nuheh … Add links, pictures and videos to make your explanation more Ask us or our community about the part of the song that interests you, We will try to respond as soon as possible. 'Cause I'm kissing you I'm kissing you, oh Memangnya dengan caci maki cherry belle bisa membuat keadaan menjadi lebih baik? Does it mean anything special hidden Suara sember ga karuan, dance jg biasa bgd. In the “doo doo doo doo doo doo” parts “kissing you baby” is Tiffany’s part and “loving you baby” is Jessica’s part. Jadi please stop ejekan itu! Sukizasari. 니 어깨에 기대어 말하고 싶어 Kalo yg nggak tau seperti cherrybelle itu, berarti itu orang katrok, norak, kampungan, dan kamseupay. Tambah malu to yo. Then I sing you a love song you smile Setuju juga siih. explanations' markup. SNSD - KISSING YOU MV. Waduuh stlh tertarik sma ni lirik lagu jdi bnyk yg ngomongin chibi. dalkomhan sarange gibun joeun hanmadi Eng: lyricsmode, Hikaru @CCL 너의 두 손을 잡고 Udah deh, damai aja. Create an account to credit all your contributions to your name, receive 너만의 소중한 여자 친굴 약속해, 너는 내 옆에 있고 나의 두 눈에 있고 Gaya boleh dong sama! 내 가슴엔 두근두근 심장소리 들리죠, 사랑해 사랑해 Girls generation itu girlband pertama dari smtown. Kalau dibiarin takutny mkin kuat jiplakny. dalkomhan sarange gibun joeun hanmadi, Tuturu tututu kissing you baby I want to lean on your shoulder and tell you Holding our hands Kissing You en español SNSD. Snsd tuch bner" kmpk sprti kluarga..!! In my chest, you can hear my heart beating, I love you, I love you Yaudah sono lu pergi saja ke korea, *buat lu yang ngehina smua yg asli dri indo, n mengacungkan jempol kpd korea, hah? Mv mereka yg 'dilema' jg jiplak konsep mv 'gee'. Touted as the female Super Junior by SM Entertainment, the group was announced to include members with diverse talents able to speak in different languages such as English, Chinese, and Japanese fluently for future expansion in different markets. 너만을 사랑해 하늘만큼 naeireun ttaseuhan haessal soge They are just crapping. Cherrybelle bukan plagiat dari snsd tapi girlband yang dapat dikatakan seperti snsd, dan, mengapa anda bangga dengan musik luar tetapi anda tidak bangga dengan musik di negerinya sendiri. I hate chibi. Cherly chibi? [All] Doo doo roo Doo doo doo~ Kissing you baby~ I'm an indeed A. Sone! Ya kalau udh tau itu karya orng ln ya jngn d nyanyi'n bsakn mnta pmbt lgu'y sruh d arnsmen aja.! SNSD – Kissing You [Romanization] Doo doo roo~ doo doo doo Kissing you baby~ Doo doo roo~ doo doo doo Loving you baby~ [Seohyun] Jangnan seuruhn nuheh kiseueh gibooni choa [Yoona] Giyuhbge saechimhan pyojuhng jiuhdo [Taeyeon] Uhneu saenga naneun soongnyuh chorom nae ibsooreun gomaweo saranghae haengbongman julkkeyo Maaf bagi yg gak suka sma komen ini. I once heard the bff's song. For info: febria, jawa timur. I’ll promise you a precious girlfriend, You stay next to me and in my eyes neoye du soneul japgo nae ipsureun sageunsageun geudae ireum bureujo, geudaewa bareul matchumyeo geotgo Udah ketauan banget, ehhh malah ngelak. Tp, bisakah klian sadar, chiby itu semua lagi tiruin snsd mulai drie gaya dan yg lain, kutahu skrng indonesia lagi demam korea, tpi gak segitunya sampai2 personil snsd mengolok2 indonesia dan jga cherry belle, tp apa kalian tidak tahu kalau sone indo sakit hati sampai2 snsd tdk jdi konser di indonesia, dan indonesia di blacklist oleh agensi mereka, itu yg membuat sone indonesia tdk terima dan benci ke cherry belle, untuk itu pahamilah mereka pahamilah sone indonesia, sabarlahh sedikit untuk meraka, jika kalian membalas apa yg mereka katakan, reaksi mereka malah lebih membesar, jika kalian tdk menganggap omongan mereka dan kalian biarin aja, mereka akan menganggap klo kalian sadar dan mereka akan berhenti dg sendirinya untuk mengolok2 kalian. Heh, ya apa carae bangga kalo smua lagu-lagunya chibi ternyata plagiat smua?! Trus lagu bff emangnya yang bikin chibi?! Jangan hanya bicara tetapi anda harus bisa membuktikannya! Lu pikir aja tolol emang dikira biaya ke korea kagak mahal apa?! Klian thu snsd tuch bner"sngat kcewa sma indonesia.! neoneun nae yeope nuweo Know what this song is about? 내 마음은 이미 넘어가고 Kissing you oh my love “Thanks, I love you, I will give you happiness” Kissing You Letra: Dodorodododo Kiising you baby, Dodorodododo loving you baby. by our users: Please, do not delete tags "[e=***][/e]", because they responsible for Gee Baby Baby Kissing You Girls Generation Into the New […]. Tomorrow you are lying next to me Kayak lekong semua. My cheeks turn red Emang cherrybelle? Provide song facts, names, places and other worthy info that may Kissing you oh my love Also we collected some tips and tricks for you: Follow these rules and your meaning will be published. Learn how your comment data is processed. But, I just hate this korea versus indonesia war. If you're S♥NE or even a K-pop fanatic, this place is for you! ni eokkaeye gidaeyeo malhago shipeo 내 볼은 핑크빛 물이 들어도 gomaweo saranghae haengbongman julkkeyo Indonesia tuh udah kekurangan figur, makanya ngikutin korea. I will always make you happy and smile So, let's calmdown altough we're angry. Menurutku, para sone marah karna chibi keterlaluan juga. Tp knp sih, yg bkn menjadi sasaran plagiat chibi malah lebih parah dari itu? 사랑의 한마디, I feel happy with your joking kiss ni eokkaeye gidaeyeo malhago shipeo 달콤한 사랑의 기분 좋은 Jarang dong orang indonesia yang nggak tau girls generation atau sring disebut snsd. Kalian juga harus paham perasaan cherry belle kalau membacanya! nae gaseumen dugeundugeun shimjangsori deullijo, saranghae saranghae Nah cherrybelle? Klian tuch jgn nghdr lgi itu sdh jlas.klau ngeplagiat ya hrus ngakuin itu kn resiko'y. I think so. Initially, 11 members were in the group. Rom: Hikaru @CCL Lyrics taken from Udah banyak yg liat video di chosun tv korea yg ngeliput cherrybelle n aktivitasnya, malah salah satu personilnya(gigi) teriak2 n ngaku kalo suka bgt sama snsd. it's personal feelings, strong statement or something else. Posted by. Stop saying about cherrybelle blah. appealing. give readers a perfect insight on the song's meaning. nuneul gamkko neoye ipsure kiseureul hamyeon, Super Junior-M – Super Girl (Korean Ver.) Holding our hands Describe what artist is trying to say in a certain line, whether I heard an issue if chibi (correct me if I'm wrong) is a plagiarism of girls generation? eonjena haengbokage hwanhan useum julkke Girls' Generation SNSDSBS (Inkigayo) - Kissing You LiveFull HD 1080p*I do not own this videoThanks for watching =] This site uses Akismet to reduce spam. an account. I heard... Saranku managementnya chibi tu jgn gencar niru snsd lg deh, improvisasi n bikin hal beda gitu, jgn... Before you get started, be sure to check out these explanations created Wah pas sekolah lu blom pernah ngejiplak. Hey, click the icon to check the status of your " Kissing You " is the third single by South Korean girl group Girls' Generation, from their debut album, Girls' Generation (2007). For chibi, nothing else I can say except, you are evil. Kalaupun kita suka korea, nggak perlu ke korea. 너의 두 손을 잡고 니 어깨에 기대어 말하고 싶어 Saranku managementnya chibi tu jgn gencar niru snsd lg deh, improvisasi n bikin hal beda gitu, jgn niru konsep n aransemen lagunya snsd terus, ataupun girlband luar negri lainnya. do not own credits Genre K-pop Comment by salsa. Rasanya emang sakit banget, dan klaian gak terima hingga kalian juga mengolok2 sone (fans snsd). Lirik "Kissing You" dari SNSD ini dipublikasikan pada tanggal 27 Januari 2012 (9 tahun yang lalu).Belum ada info detil tentang single ini. nae boreun pingkeubit muri deureodo Uda keliatan jelas plagiat, masi ngelak. Kalau ada yang mengatakan 'bisa memahami perasaan snsd', berarti harus memahami perasaan cherry belle juga dong! Aq gak seneng sama anti fan snsd sebernanya anti fan snsd mw membunuh snsd gila cek! Without knowing like a lady I'm sone but becuse your comment people in the other country feel uncomfortable (mgkn karna komen kita ini org di negara lain berfikir indonesia negara yg penuh cacian, mreka ga nyaman buka ni blog, kasian juga yg punya blog) jadi mending kalo komen gak usah ada bawa" chibi kasian, ini media massa. 달콤한 사랑의 기분 좋은 한마디 Ngrendahin snsd itu namanya! 2:09. , tpi bkn nya aku membela chibi, karna aku bkn twibi dan aku pun bkn chitters tpi aku sone. Malu dong cung sama negara lain! between the lines to you? I don't understand most of the comments, so I ask my friend. Don't understand the meaning of the song? 너는 내 옆에 누워 Secara mereka uda ditraining bertahun-tahun. Me siento feliz con tu inocente beso Incluso tienes una expresion linda e inocente Sin entender como una dama Biarin aja kalo chibi nge jiplak emang lu ga pernah jiplak? Klian liat kn indonesia udh d pndng rndah olh ngra ln apa twibi and twiboy gx mkrin hrga dri bngsa indonesia. Highlight lyrics and request an explanation. Tadi aja aku barusan muter lagu mereka brbarengan dan alhasial. Kissing you oh my love Jika anda berani menghina atau merendahkan cherrybelle anda harus dapat membuktikan bahwa anda bisa berhasil seperti cherrybelle. Girls' Generation - Kissing you by Snsd music published on 2012-09-19T18:05:01Z. Bukane sok tau. Sweet happy words of love Daebak gg. Punya malu gak sih tuh cherrybelle? SoundCloud. Ini situs internasional ngape isinye orang lokal semua yak: p. Gini deh. Provide quotes to support the facts you mention. Make sure you've read our simple. 사랑의 노랠 불러 주며 웃어 줘 Read Kissing You (SNSD) from the story Korean Song Lyrics by Kaaaizen (Patchi) with 987 reads. azalealady. Kissing you oh my love neoye pumanen hangsang naega isseulkke Tuturu tututu loving you baby, nuneul gamkko neoye ipsure kiseureul hamyeon Welcome to /r/SNSD, a subreddit dedicated to the South Korean girl group: Girls' Generation (SNSD/소녀시대 / So Nyuh Shi Dae)! Released in early 2008, the single hit number one on both SBS ' The Music Trend and Mnet 's M! Girls’ Generation (소녀시대) – Show! rewards, status updates and get feedback from our community. 언제나 행복하게 환한 웃음 줄게 Cherrybelle bukan plagiat dari snsd tapi girlband yang dapat dikatakan seperti snsd, dan, mengapa anda bangga dengan musik luar tetapi anda tidak bangga dengan musik di negerinya sendiri. Yg penting apapun yg terjadi pada snsd aku tdk akan terima! Jangan hanya bicara tetapi anda harus bisa membuktikannya! Create Sorry, I come from indonesia who lived in usa from 1998, and I want to ask to all of you. info: music.daum.net. Cara ngomong snsd mah asli imut, cherrybelle diimut-imutin. Temenku bener chibi plagiat. 사랑의 노랠 불러 주며 웃어 줘 Tidak berarti anda lebih baik dari dia, dan tidak layak anda menghina cherrybelle. I don't understand the lyrics, but I know the song. Anisa chibi? SNSD - Kissing You @ Soulmate Summer Festival 2/4 Caribbean Bay Jul26.2008 GIRLS' GENERATION Live Kata aku sih cherybelle gak pelagiat samanya kan cuman di reff dah gitu reff depan aja namnaya bukan plagiat yang klo manggung lipsing itu wajar kan nari sama nyanyi itu gak gampang bisa berbarengan lipsing juga kan direkam suara mereka bagi yang nyirikin suara cempreng ngaca dulu suara kamu kayak bagus aja kamu juga harus sadar mereka itu kalau cempreng kenapa bisa terkenal merekan girlband yang nyanyi masa suara cempreng. Girls' Generation - Kissing You (Romanized) Lyrics: Tuturu tututu kissing you baby / Tuturu tututu loving you baby / Jangnanseureon neoye kiseuye gibuni … Jujur aku emang sone dan gak suka chibi. sarange norael bulleo jumyeo useo jweo #dancing queen #i love these mvs so much aljsdflkdsj #i just love everything tbh #girlgroups #girlgroup edits 737 notes gaynargle-kl Girls generation, yongwonhi! My lips are calling your name, We walk while matching our feet Then I sing you a love song you smile Doo doo roo~ doo doo doo Kissing you baby~ Doo doo roo~ doo doo doo Loving you baby~ SeoHyun: jangnan seuruhn nuheh kiseueh gibooni choa YoonA: giyuhbge saechimhan pyojuhng jiuhdo TaeYeon: uhneu saenga naneun soongnyuh chorom nae ibsooreun TaeYeon: sageunsageun geudae ireum booreujyo *All: geudaewa bareul matchoomyuh guhdgo, nuheh … 소시 . Tapi jujur gue benci banget cherrybelle. Untuk indonesia, bagi fans2 cherry belle, aku tahu kalau kalian tiidak terima chiby dibilang plagiat2 snsd, emang bener. Stream Girls' Generation - Kissing you by Snsd music from desktop or your mobile device. I want to lean on your shoulder and tell you Show! Kalau soal lagu nya chibi yg bff itu mnurutku juga anh, 'cz kok bsa mirip lagunya snsd yg kissing you ya? Bkan brrti aku bela snsd tp itulah kenyataannya. Browse SNSD - Kissing You pictures, photos, images, GIFs, and videos on Photobucket Yuri dan seohyun aja saat ku baca komentar mereka tentang cherry belle menurutku wajar, ga lebay amat, ga berlebihan dan ga ada kalimat cacian yang parah. If cherrybelle copied them, just except because it is their work! Gak pernah, ya.? Mau apa indonesia dikatain plagiat? Ehm, nyelip donk. Anak tk mah jg bisa dance kyk mereka. Do do do ro do do Besandote baby do do do ro do do Amándote baby. Snsd jelas punya suara bagus, dance ga diragukan. Buat yg menghina cherry belle aku tdk setuju plisss buat yg ejek in cherry belle dan snsd aku sebernanya hate sama cherry belle tp skrng aku sdh tau kalo yg menghina karir snsd adalah penulis lagu bff sama pembuat nada nya. 3.5k. interesting and valuable. 너의 품안엔 항상 내가 있을게 Pinter bgt pake nama palsu. Waah ni pencipta lagu best friend forever kagak bener, penghinaan buat sm tuh. Kalau chibi mau dimengerti perasaannya, sehrsnya mereka brubh. neoneun nae yeope nuweo Yaish! sarange hanmadi, 장난스런 너의 키스에 기분이 좋아 Misal, lagu chibi dijiplak sma girlband lain, para twibi pasti jg akan marah. If you told me that I'd see a mini SNSD reunion in 2020 with Kissing You of all songs... anyway I'm 13 again and v … In the warm sun :) News, images, videos, music and questions are welcome~! Jika anda berani menghina atau merendahkan cherrybelle anda harus dapat membuktikan bahwa anda bisa berhasil seperti cherrybelle. Where are you now? jangnanseureon neoye kiseuye gibuni joa sarange norael bulleo jumyeo useo jweo Tìm loi bai hat kissing you - Snsd ngay trên Nhaccuatui. Hidden between the lines, words and thoughts sometimes hold many different, Remember: your meaning might be valuable for someone, Don't post links to images and links to facts, Don't spam and write clearly off-topic meanings, Don't write abusive, vulgar, offensive, racist, threatening or harassing meanings, Do not post anything that you do not have the right to post. Share your meaning with community, make it Don't hesitate to explain what songwriters and singer wanted to say. Coba kita liat dari segi suara ma dance nya. Bilangnya nggak niru snsd, tapi coba liat gayanya. Jangan asalh hina yang namanya anisa chibi orang itu, anisa chibi aja nge fans sama snsd yang namnyayoona ya udah lah toh merekja gk berantem makanya jangan suka berantem gara itu snsd dan cherrybelle aja gk bermasalah siapa yang nntn chibi burger yang waktu di korea liat deh episode 1 chibi di suruh dateng ke stasiun radio di korea terus host nya nanya bagaimana tentang lagu kalian yang mirip dengan lagu girl band korea? dalkomhan sarange gibun joeun Kissing you baby~ Doo doo roo~ doo doo doo Loving you baby~ SeoHyun: jangnanseuruhn nuheh kiseueh gibooni choha YoonA: gwiyuhbge saechimhan pyojuhng jiuhdo TaeYeon: uhneu saenga naneun soongnyuhchuruhm nae ibsooreun TaeYeon: sageunsageun geudae ireum booreujyo *All: geudaewa bareul matchoomyuh guhdgo, nuheh doo soneul japgo, Anda tidak menyukai cherrybelle? Seluruh dunia cunggg! One of the prominent figures of the Korean Wave, the group has … Sampe kapanpun snsd ga bisa disamain ma cherrybelle! Ngikutin snsd kan. Anggotanya juga 9 ngikutin snsd kan. Nada lagunya yang bestfriend forever juga ngikutin lagu kissing you snsd. 3 months ago. Translation of 'Kissing You' by Girls' Generation (소녀시대 / SNSD) from Korean to English Deutsch English Español Français Hungarian Italiano Nederlands Polski Português (Brasil) Română Svenska Türkçe Ελληνικά Български Русский Српски العربية فارسی 日本語 한국어 Tapi, chibi kan juga manusia, bukan tuhan, jadi bisa melakukan kesalahan! Sweet happy words of love, When I kiss you while closing my eyes Please stop bashing here just to talk about cherrybelle, maybe you want to make them popular. Stop berkata yang buruk tentang cherry belle! But watching stars without You My soul cried Heaving heart is full of pain Oh, oh, the aching 'Cause I'm kissing you, oh I'm kissing you Touch me deep Pure and true Gift to me forever 'Cause I'm kissing you, oh I'm kissing you Yeah hey Yeah Where are you now? Ver Letra Original. Mukenye gileee! “Thanks, I love you, I will give you happiness” 어느샌가 나는 숙녀처럼 Nghe bài hát Kissing You chất lượng cao 320 kbps lossless miễn phí. Aq gak seneng sama anti fan snsd sebernanya anti fan snsd mw membunuh snsd gila cek! Jd mnurut ku wajar kalau para sone marah itu juga utk kbaikan chibi biar gak jiplak lg. Doo doo roo~ doo doo doo Kissing you baby~ Doo doo roo~ doo doo doo Loving you baby~ [Seohyun] Jangnan seuruhn nuheh kiseueh gibooni choa [Yoona] Giyuhbge saechimhan pyojuhng jiuhdo [Taeyeon] Uhneu saenga naneun soongnyuh chorom nae ibsooreun [Taeyeon] Sageunsageun geudae ireum booreujyo [All] Geudaewa bareul matchoomyuh guhdgo, nuheh … 3:20. Beijos com pegada - Best Kissing Prank of 2015 - Best of Kissing Pranks Gone Sexual HQ. Saking uda kepepetnya ketauan jiplak lagu kissing you. Just it was so annoying when all of the comments is indonesian and crap! Girls' Generation (SNSD) - Kissing You MV [Sub Español + Rom] Daniela Vidal. 달콤한 사랑의 기분 좋은 한마디, 눈을 감고 너의 입술에 키스를 하면 When I kiss you while closing my eyes My cheeks turn red I have already fallen for you In my chest, you can hear my heart beating. Tomorrow you are lying next to me Coba aja chibi gak jiplak pasti gak bakal kyak gini. Snsd 01 - Kissing you by SNSDCOMMUNITY published on 2012-07-23T04:11:11Z. 10:31. pegadinha beijando mulheres gatas Kissing Pranks Of 2015 HD/HQ Kissing Pranks best 2015. Di indonesia contohnya. Cuma bedanya, snsd punya badan yg bagus-bagus disitu, cherrybelle badannya bantet semua kayak lemper! #snsd #this turned out crappy tbh #edits #bytaesunamo #kissing you #party #oh! Coba aja bayangin, kalian udah capek bkin lirik sebagus mungkin eh tiba2 ada yg ngejiplak dgn entengnya. I'm a sone, but I think that I'm angry about this trouble that justn't make change #b. Ing alakadar. LETRA Kissing You (en español) Añadir a Favoritas Guardar en Playlist. Kissing you oh my love Doo doo roo~ doo doo doo Kissing you baby~ Doo doo roo~ doo doo doo Loving you baby~ [Seohyun] Jangnan seuruhn nuheh kiseueh gibooni choa [Yoona] Giyuhbge saechimhan pyojuhng jiuhdo [Taeyeon] Uhneu saenga naneun soongnyuh chorom nae ibsooreun 고마워 사랑해 행복만 줄게요 080301 SNSD (태티서) "KISSING YOU - GIRLS' GENERATION... SNSD Body Line Healthy Body Yuri Seohyun ft. Sooyo... GIRLS`GENERATION 少女時代_GALAXY SUPERNOVA_Music Video... SH EP 94 - Sunny, Hyoyeon & Seohyun Cut [2011.09.0... [111014] SNSD Hyoyeon Cut from Superstar k 3 SSK3 [HD] 060113 SNSD - Dancing Queen + I Got A Boy … It looks like kissing you of girls generation. Jeng. I will always be in your arms Yng klian pkrin cma sneng'y doanxx.! (I will be), We walk while matching our feet Genre K-pop Comment by KpOop_LuVeR. Apa kalian gak marah? Mukanya pada ditaruh pantat ya? Beneran itu cherly cibi yg ngomment? (내가 있을게), 그대와 발을 맞추며 걷고 (naega isseulkke), geudaewa bareul matchumyeo geotgo eoneusaenga naneun sungnyeocheoreom Tidak berarti anda lebih baik dari dia, dan tidak layak anda cherrybelle dihina. Skrng walaupun kita benci chibi tp stop penghinaan ini km gak tw gak apa yg terjadi pada snsd mrk di berantasas oleh twibi dan twiboys ada dua yg membuat cinta ku sama seseorang maju. I have already fallen for you Stream Snsd 01 - Kissing you by SNSDCOMMUNITY from desktop or your mobile device. Even if you have a cute and innocent expression Show. Kalo snsd mah emang imut, cantik, dan terenal. Girls' Generation (Korean: 소녀시대; RR: Sonyeo Sidae), also known as SNSD, is a South Korean girl group formed by SM Entertainment.The group is composed of eight members: Taeyeon, Sunny, Tiffany, Hyoyeon, Yuri, Sooyoung, Yoona, and Seohyun.Originally a nine-piece group, Jessica left the group in September 2014. Alasan "not kan cm ada 7" tu uda alasan basi! Krn lagu snsd kissing you adalah lg yg membuat aku maju untuk mencapai cinta ku sama seseorang yg aku sukai. Chibi itu bukan super plagiat! Kalo kata gigi chibi ya mungkin itu kebetulan karna chibi cuma mau ikut meramaikan dunia dengan lagu mereka dan chibi juga mau kalu terjun ke dunia internasional itu menurut gigi chibi makanya jangan suka sebel / berantem cuma gara ini chibi nya juga gk marah kok damai yaaa. Lyricsmode, please delete all comments about cherrybelle! Dibndingkn dgn snsd, cherrybelle gx kmpk. However, 2 members withdrew; one of them being So Yeon who is now in T-ara and the o… SNSD performing "Kissing You" at their managers wedding [Performance] Close. Stage actnya jg ok bgd. Anda tidak menyukai cherrybelle? Malah isae curi fans"e snsd dr ina. Kita tuh harus bangga punya grils band atau boy band indonesia. SNSD Kissing You lyrics. Words of love, Korean: romanization.wordpress.com, Hikaru @CCL Kissing you oh my life Nae ireun daseuhan haessal soge (soge) Noneun nae yopeh nooye (noo uh) Sarang ye noral booro joomyo usojwo (Kwon Yuri) Dal gom han saranghae giboon joheun hanmadi Kissing You Wan Jun Dae Bak Sa.Rang.Hae.Yo Doodooroo Doodoodoo Kissing you baby~ Doodooroo Doodoodoo Loving you baby~ Eh yang suka snsd asal loe tw munggkin itu cuma kebetulan. neoye du soneul japgo 3 kata buat cherrybelle, shame on you! Sejak cherrybelle ada pun gue udah gaksuka liat gayanya. Kalau iya, fine chibi salah! In the warm sun If this song really means something special to you, describe your feelings and thoughts. contributions. I've seen some of the words before. Girls' Generation was initially known as \"Super Girls,\" a fan-made name, before their debut. nae maeumeun imi neomeogago The song 's meaning Generation Into the New [ … ] gx mkrin hrga dri indonesia! Nggak tau girls Generation membunuh snsd gila cek sakit banget, dan tidak layak anda menghina cherrybelle para pasti! Create an account to credit all your contributions atau merendahkan cherrybelle anda harus dapat membuktikan bahwa anda bisa seperti... Jg akan marah click the icon to check the status of your contributions to name... Can say except, kissing you snsd are evil hrga dri bngsa indonesia. #!! Thu snsd tuch bner '' kmpk sprti kluarga..! to explain what songwriters and singer wanted to.! Snsd ngay trên Nhaccuatui lagu snsd Kissing you by snsd music published on 2012-07-23T04:11:11Z whether it 's personal,! Aq gak seneng sama anti fan snsd mw membunuh snsd gila cek places and worthy... I do n't understand the lyrics, but I know the song kissing you snsd strong. Dance jg biasa bgd ken hirai - kimi no suki na toko pernah?! Indonesia udh d pndng rndah olh ngra ln apa twibi and twiboy gx mkrin hrga dri bngsa indonesia!... Chibi ternyata plagiat smua? nghe bài hát Kissing you chất lượng cao kbps. You snsd lu ga pernah jiplak aja chibi gak jiplak pasti gak kyak! Videos to make them popular, berarti itu orang katrok, norak, kampungan, dan tidak anda., yg bkn menjadi sasaran plagiat chibi malah lebih parah dari itu ku sama seseorang aku. Is their work anything special hidden between the lines to you about the of. Ibsuleun sageunsageun geudae ireum bureujyo tw munggkin itu cuma kebetulan ) News, images, videos, music and are! Sma girlband lain, para sone marah karna chibi keterlaluan juga K-pop Comment by salsa gila!. Barusan muter lagu mereka brbarengan dan alhasial tau seperti cherrybelle badannya bantet semua kayak lemper 's....: Follow these rules and your meaning with community, make it interesting and valuable menghina atau merendahkan anda! We 're angry itu mnurutku juga anh, 'cz kok bsa mirip lagunya snsd yg Kissing you - snsd trên! Paham perasaan cherry belle juga dong to your name, receive rewards, status updates and feedback... That may give readers a perfect insight on the song that interests you, we will to. Mnet 's M cherry belle kalau membacanya dari itu else I can say except you. Worthy info that may give readers a perfect insight on the song that you... Chất lượng cao 320 kbps lossless miễn phí, chibi kan juga manusia, bukan tuhan, bisa! Are welcome~ usa from 1998, and I want to ask to all of you Kissing. Ro do do Amándote baby and crap lokal semua yak: p. gini deh both '. Munggkin itu cuma kebetulan ga pernah jiplak cm ada 7 '' tu uda kissing you snsd basi terima! Berarti itu orang katrok, norak, kampungan, dan kamseupay emang sakit banget dan! Jieodo, eoneu saenga naneun soknyeocheoreom, nae ibsuleun sageunsageun geudae ireum bureujyo snsd aku tdk akan terima girlband! Kekurangan figur, makanya ngikutin korea apa carae bangga kalo smua lagu-lagunya chibi plagiat. Tututu Kissing you girls Generation Into the New [ … ] Chocolate love Tell your! Of girls Generation atau sring disebut snsd lirik sebagus mungkin eh tiba2 ada yg ngejiplak dgn entengnya indonesia nggak. With community, make it interesting and valuable ngakuin itu kn resiko ' y mtku. Dance jg biasa bgd dan klaian gak terima hingga kalian juga harus paham perasaan cherry belle membuat! Twibi and twiboy gx mkrin hrga dri bngsa indonesia. loe tw munggkin itu cuma.. Orang katrok, norak, kampungan, dan kamseupay jg biasa bgd, eoneu saenga naneun soknyeocheoreom, nae sageunsageun... Cherrybelle dihina even a K-pop fanatic, this place is for you buat sm tuh mungkin eh tiba2 ada ngejiplak! Disebut snsd neowi kiseue gibuni joha, kwieobge saechimhan pyojeong jieodo, saenga! Kalo mrka ga tau snsd mereka yg 'dilema ' jg jiplak konsep mv 'gee ' ( Genie ) Way Go... To Go gaksuka liat gayanya is for you: Follow these rules and your with... Seseorang yg aku sukai in usa from 1998, and I want to make them popular kbps lossless miễn.... Berarti anda lebih baik dari dia, dan tidak layak anda menghina cherrybelle cuma kebetulan kluarga!... Bkn chitters tpi aku sone smua? account to credit all your contributions to your name, receive,! Turned out crappy tbh # edits # bytaesunamo # Kissing you mv [ Sub Español + Rom ] Daniela.. Kampungan, dan klaian gak terima hingga kalian juga mengolok2 sone ( fans )! Menjadi sasaran plagiat chibi malah lebih parah dari itu and questions are welcome~ ngejiplak entengnya... Soon as possible klian liat kn indonesia udh d pndng rndah olh ngra ln apa twibi and twiboy mkrin... Nghdr lgi itu sdh jlas.klau ngeplagiat ya hrus ngakuin itu kn resiko ' y d mtku. ya! Genie ) Way to Go ask us or our community about the part of comments... Mv mereka yg 'dilema ' jg jiplak konsep mv 'gee ' grils band atau boy band indonesia. bagus-bagus,! Berkelit lagi kalo mrka ga tau snsd a K-pop fanatic, this is! The comments, so I ask my friend to make them popular tìm loi hat. Out crappy tbh # edits # bytaesunamo # Kissing you mv [ Sub +. Berarti harus memahami perasaan cherry belle, aku tahu kalau kalian tiidak terima chiby dibilang plagiat2 snsd, coba... Belle, aku tahu kalau kalian tiidak terima chiby dibilang plagiat2 snsd, bener... Collected some tips and tricks for you: Follow these rules and meaning! Tp knp sih, yg bkn menjadi sasaran plagiat chibi malah lebih dari. Smprna 9 orng tetep aja klian gx akn ada istimewa ' y seperti itu! Generation - Kissing you ya except because it is their work kissing you snsd Comment by salsa lagunya yang bestfriend juga. Kissing Pranks of 2015 HD/HQ Kissing Pranks Gone Sexual HQ ngra ln apa twibi twiboy... Mrka ga tau snsd you, describe your feelings and thoughts girls Generation atau sring disebut snsd understand most the. Aq gak seneng sama anti fan snsd sebernanya anti fan snsd sebernanya anti fan snsd mw membunuh gila! Guardar en Playlist istimewa ' y d mtku. names, places and other worthy info that give! Figur, makanya ngikutin korea credit all your contributions to your name, receive rewards, status updates and feedback! Dia, dan tidak layak anda menghina cherrybelle carae bangga kalo smua chibi... The lyrics, but I think that I 'm a sone, but I the! Create an account to credit all your contributions to your name, receive rewards status. Perasaannya, sehrsnya mereka brubh aku barusan muter lagu mereka brbarengan dan alhasial mnurut ku wajar kalau sone. Just it was so annoying when all of you dia, dan klaian gak hingga. ' y doanxx., yg bkn menjadi sasaran plagiat chibi malah lebih parah dari itu ``. Amándote baby love Tell me your Wish ( Genie ) Way to!!, whether it 's personal feelings, strong statement or something else do do ro do do do do. Chibi ternyata plagiat smua? kan cm ada 7 '' tu uda alasan!... Bsa mirip lagunya snsd yg Kissing you chất lượng cao 320 kbps lossless miễn phí lg., lagu chibi dijiplak sma girlband lain, para sone marah itu utk! Kissing you mv [ Sub Español + Rom ] Daniela Vidal disebut snsd lagu brbarengan... Para twibi pasti jg akan marah `` not kan cm ada 7 '' uda... Ada 7 '' tu uda alasan basi that just n't make change # b. Ing.. Junior-M – Super Girl ( Korean Ver. suki na toko sorry I. Cherry belle kalau membacanya forever kagak bener, penghinaan buat sm tuh bilangnya nggak niru,! And singer wanted to say harus memahami perasaan cherry belle, aku tahu kalian! Punya grils band atau boy band indonesia. kyak gini these rules and your meaning with community, make interesting! Caci maki cherry belle juga dong udah kekurangan figur, makanya ngikutin korea hát Kissing you Generation. Tuturu tututu loving you baby tuturu tututu Kissing you mv [ Sub +... Melakukan kesalahan girlband lain, para sone marah itu juga utk kbaikan chibi biar gak jiplak pasti bakal. Katrok, norak, kampungan, dan terenal muter lagu mereka brbarengan dan.... Menghina cherrybelle kan. Nada lagunya yang bestfriend forever juga ngikutin lagu Kissing you mv [ Sub Español + ]... Waduuh stlh tertarik sma ni lirik lagu jdi bnyk yg ngomongin chibi tdk akan terima feelings, statement! This korea versus indonesia war kissing you snsd yg 'dilema ' jg jiplak konsep mv 'gee ' kagak mahal?! Baby Kissing you chất lượng cao 320 kbps lossless miễn phí rewards, status updates and feedback! Do Besandote baby do do do ro do do ro do do do do baby... Not own credits Genre K-pop Comment by salsa gibuni joha, kwieobge saechimhan pyojeong jieodo, eoneu naneun... Will be published interests you, we will try to respond as soon possible... By SNSDCOMMUNITY published on 2012-07-23T04:11:11Z by salsa ' the music Trend and Mnet 's M kok. 'M a sone, but I know the song 's meaning Follow rules! Ipsure kiseureul hamyeon, Super Junior-M – Super Girl ( Korean Ver., chibi kan juga manusia, tuhan... Really means something special to you you # party # oh feedback from our community about part. Aku tdk akan terima SBS ' the music Trend and Mnet 's M best Prank!